Sharepoint 2013 Silverlight Slideshow

Great plugin, easy to implement. We are using it to show a .jpg slideshow on TV monitors in various buildings. We ran into one bug. When one of our admins created around 50 slides, the slideshow...

Id #11558 | Release: None | Updated: Feb 5, 2014 at 3:02 PM by erin_m | Created: Feb 5, 2014 at 3:02 PM by erin_m

Connections is grayed out

Hi, The connections option in the webpart menu is grayed out. I have deployed it in two different farms without result. I need to connect the web part to another one and the connections option i...

Id #10554 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by mauirp | Created: Oct 22, 2012 at 5:38 PM by mauirp

Error 4001

Good Day, First let me say that this is a great webpart! I had been searching for something to do a pretty and simple slideshow on our Sharepoint site and this was perfect! I have run into one is...

Id #10530 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by sephra100 | Created: Oct 10, 2012 at 7:27 PM by sephra100

Does is work with list view?

Hi, 1- Does is work with list views? I want to filter some pictures with view. 2- it can not show the pictures of type :GIF thank you

Id #9017 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by zeytoon | Created: Aug 1, 2011 at 3:39 PM by zeytoon

Does is work with list view?

Hi, 1- Does is work with list views? I want to filter some pictures with view. 2- it can not show the pictures of type :GIF thank you

Id #9016 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by zeytoon | Created: Aug 1, 2011 at 3:39 PM by zeytoon

Hide all buttons

I would like to use the web part however without any buttons. When I tried that and unchecked all buttons the slideshow also was hidden !!!   Could you please check? One other thing is the Silvelig...

Id #8237 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by jakistra | Created: Mar 14, 2011 at 5:46 AM by y2khameed

Cannot load *.bmp and *.tiff

In the image folder, different images formats are placed together such as jpg, png, bmp and tiff. When I open the SharePoint Silverlight Web Part, the image in bmp and tiff become black background ...

Id #7882 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by Keis | Created: Jan 7, 2011 at 3:31 AM by Keis

WebPart installs, activate and adds itself to the page just fine BUT the SlideShow does not show up one the Webpart is added

There is probably a bug with the "Caption Opacity" parameter of the "SlideShow Fonts" section. By default it is set to "0,7" and with this parameter the WebPart does not show up. However if you set...

Id #5998 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 1:52 AM by jrupp | Created: May 11, 2010 at 7:12 AM by benlec

  • 1-8 of 8 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items